Bil service

Bestil tid til bil service i Ørsted

For vores bil service, er nøgleordene lokalt, kvalitet og tillid.

Hos Hella Service Partner udfører vi kompetent og pålidelig bil service i Ørsted på alle bilmærker. Dette gælder også for nye biler inden for deres garantiperiode, således at du beholder din fabriksgaranti. Vi lægger stor vægt på, at din bil bliver serviceret efter alle forskrifter af højtuddannet personale og vi tilbyder desuden flere former for gode serviceordninger. Du er altid mere end velkommen til at kontakte et af vores værksteder, hvis du har nogle spørgsmål eller forespørgsler.

Få din bil til bil service i Ørsted

Besøg vores bilværksted, når det er til bil service i Ørsted. Hvad enten din bil trænger til det store serviceeftersyn eller bare et hurtigt dækskifte, står vi altid klar. Vi er leveringsdygtige i alle reservedele med en dag til dag levering – selv i originalreservele. Det giver dig som bilejer en stor fordel – nemlig sikkerhed! Med nøgleord som et højt kompetenceniveau, ærlighed og dialog i øjenhøjde, går vi op i, at afstemme forventninger fra start. På denne måde skaber vi rammerne for det optimale samarbejde.

Book en tid til eftersyn eller kontakt os for på (+45) 86 48 85 83 at høre mere.

For os er det ikke bare bil service. Det er et samarbejde

Vi kalder det – Bare bedre værksted.

Med EU-loven, der blev indført pr. 1. januar 2003 kan kunderne frit vælge værksted til at foretage serviceeftersyn – også inden for garantiperioden. Bilejerne er således ikke længere forpligtet til at få foretaget service på det autoriserede værksted for at opretholde nyvognsgarantien.

Dit lokale HELLA SERVICE PARTNER autoværksted