Service

Bil service i Ørsted

Lokalt, kvalitet og tillid er nøgleordene for vores bil service.

Hos Hella Service Partner udfører vi bil service i Ørsted på alle bilmærker. Dette gælder også for nye biler indenfor garantiperioden, så du beholder din fabriksgaranti. Vi lægger vægt på, at din bil bliver serviceret efter alle forskrifter af højtuddannet personale og tilbyder flere former for gode serviceordninger. Du er altid velkommen til at kontakte et af vores værksteder hvis du har spørgsmål.

Få din bil til bil service i Ørsted

Besøg vores bilværksted, når det er til bil service i Ørsted. Hvad enten din bil trænger til det store serviceeftersyn eller bare et hurtigt dækskifte, står vi altid klar. Vi er leveringsdygtige i alle reservedele med en dag til dag levering – selv i originalreservele. Det giver dig som bilejer en stor fordel – nemlig sikkerhed! Med nøgleord som et højt kompetenceniveau, ærlighed og dialog i øjenhøjde, går vi op i, at afstemme forventninger fra start. På denne måde skaber vi rammerne for det optimale samarbejde.

Book en tid til eftersyn eller kontakt os for på (+45) 86 48 85 83 at høre mere.

For os er det ikke bare bilservice. Det er et samarbejde

Vi kalder det – Bare bedre værksted.

Med EU-loven, der blev indført pr. 1. januar 2003 kan kunderne frit vælge værksted til at foretage serviceeftersyn – også inden for garantiperioden. Bilejerne er således ikke længere forpligtet til at få foretaget service på det autoriserede værksted for at opretholde nyvognsgarantien.

Dit lokale HELLA SERVICE PARTNER autoværksted