bilreparation og service af elbiler og hybridbiler

Er du skiftet til hybrid- eller elbil?

Flere og flere danskere vælger at skifte til elbil eller hybridbil, og med de miljømæssige, såvel som økonomiske fordele, kan man godt forstå det. Når valget er faldet på en el- eller hybridbil, er det vigtigt at vælge en mekaniker med forstand på, hvordan korrekt service og bilreparation udføres.

Bevar 100 % fabriksgaranti på din nye elbil

Som Hella Service Partner udfører vi alle former for service og reparation, og det gælder også i garantiperioden på helt nye el- og hybridbiler. Du kan derfor trygt køre din bil ind på vores værksted.

Er det tid til et servicetjek?

På trods af færre mekaniske dele bør en elbil til service omtrent lige så ofte som en benzin- eller dieselbil. For det første sikrer en velholdt batteripakke det bedste udbytte af bilen, og for det andet bør bremserne efterses oftere på denne type bil. Da bremserne er mindre i bevægelse på elbiler, er de nemlig mere udsat for ophobning af rust. Præcis hvor ofte du bør køre forbi værkstedet afhænger (som med alle biler) af model og mærke, men en god tommelfingerregel er ca. 1 gang årligt.

Vi oplever at mange nye elbilejere bliver positivt overrasket over prisen på deres eftersyn. Elbilens motor indeholder langt færre komponenter end en forbrændingsmotor, og derfor kan det også ofte gøres billigere.

Book en tid til eftersyn

Kontakt MR Auto på (+45) 86 48 85 83 i dag for at høre mere eller for at booke en tid til eftersyn eller reparation.

Dit lokale HELLA SERVICE PARTNER til bilreparation i Ørsted